Nemehla

Nemehla

Anotace: Nemehla se nemohla vzbouřit útlaku.

Nemehla se nemohla vzbouřit útlaku.
Na jejich údech se objevily otlaky.

Nemehla zkoušela otlaky zbrousit drátěným kartáčem.
Do otevřených krvavých ran, se pustilo hejno hladových vran.

Poutník viděl marnost nemehel.
Louskal ořechy a jedl jablko.

Jak krutý osud mají ta nemehla,
pomyslel si a modlitbu za ně vykonal.

Putoval dál a viděl jen hroby nemehel.

Královstvím útlaku putoval dál...

A král ???
Autor Bindig, 17.02.2024
Přečteno 58x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Narragan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

král - nekrál-měl by trpělivě dál hledat GRÁL...***

19.02.2024 00:28:25 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí