Oteplení

Oteplení

Kam se mám schovat
Když už nejsi moje doma
Jak daleko mám jit
Aby mě nepálilo hrdlo
Pláčem bez hlesu
Jaké talk show si pouštět v obýváku
Aby do ložnice nebylo slyšet příliš hlučné trhané nádechy
Jakou svíčku zapálit
Aby bytem neproudil jen zmar
Který čpí ze všech pórů mého těla
I přes oudový parfém

Nejkrásnější jsou chvíle po probuzení
Než se z mozku zvedne mlha pokrývající vzpomínky
Než mi krk sevře osamění
Samota kterou nejvíc cítím v davu
Uprostřed cizích lidi
Žijících své životy
Každý den znovu

Pořád vidím tvoje ruce
Sepnuté
Jako u andělů z mramoru
A doufám
Že je jaro oteplí
Autor její alter ego, 17.02.2024
Přečteno 78x
Tipy 17
Poslední tipující: Penemue, Anfádis, jort1, Chane, Žluťák, Marťas9, enigman, Iva Husárková, cappuccinogirl, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hřeje...

18.02.2024 01:38:39 | enigman

Hodně oslovující, silné řádky.

18.02.2024 00:11:43 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí