Náš svět ticho klid

Náš svět ticho klid

Anotace: Mm

Miluju tě
Moc
Chybíš mi
Chci tě



Ať už to prosím skončí












Prosím už žádné další zklamání
Už žádné plané naděje
Chci alespoň jeden den
Kdy se nic nestane
Chci být s tebou v lese pod stanem
Chci tě štípat do tváře
Milovat tě
A dusit tě polštářem
Držet ruce za zády
Chci s tebou realizovat všechny špatně nápady
Padat s tebou po schodech
Líbat ti palce u nohou
Pít s tebou červené víno
Trhat si myšlenky z náručí
Mít s tebou náš svět
Ticho a klid a život ve kterém nás už nic neruší


Ale


Tak to nikdy nebude
Ty to víš
A já doufám
Že to změnit


Ale

Doufám marně


Vid?


Zlobím se na sebe za to že jsem ti řekl co cítím
Ale nic jsem neudělal

Nepolíbil tě
Neunesl tě
Je mi to líto
Neodletěl jsem s tebou do teplých krajin
Nechceš ani slyšet o tom jak po tobe toužím

Rozhodl jsem se to skončit
Udělám to
Jsem pevně rozhodnutý
Budeš mi chybět
Budeš mi chybět jsi sakra moje láska
Miluju tě
Miloval jsem tě

M.


___
Autor CoT, 18.02.2024
Přečteno 83x
Tipy 6
Poslední tipující: Koralína, Veru, Marten, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní mi to v hlavě jako text Mandrage.

19.02.2024 12:25:20 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí