Za úsměv si koupíte

Za úsměv si koupíte

Anotace: ~~~*~~~*~~~*~~~

----------------------

~~~*~~~
Brzy se najde
v jednom krámku
to,co srdce i chuť ráčí
do vlasů třeba berušku
do klopy kopretinu
fialku,narcisku,tulipán
na klobouk pírko ptačí
kolem krku jak ozdobu
korále z loňského klokočí
a do lístků z planých růží
vám ty milé prodavačky
dají dva i tři kopečky
zmrzliny z borůvčí.

Za úsměv si koupíte
z proutí pletený košíček
z pampelišek věneček
z lesních jahod kytku
několik pravých hříbků
čtyři bedle co rostou vedle
ručně malovanou šišku
od umělců lesních skřítků.
A ještě lískový oříšek
do trnkovice naložený?
Ale kdepak.
Oříšky jsou v čokoládě
a v brusinkové marmeládě.

Otevřeme co by dup
prodáváme za úsměv
a kočičí chlup...

~~~*~~~

-------------------------

ůůůůůůůůůůůůůůůů

Autor Květka Š., 18.02.2024
Přečteno 51x
Tipy 8
Poslední tipující: Chane, Rafinka, o3_gambit, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc milé :-)

18.02.2024 19:51:27 | Rafinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí