Všude Tě hledám

Všude Tě hledám

Anotace: Celý život něco hledat, to je našim osudem, ale kdo to bude dělat, až mi tady nebudem? Tak Tě hledám, když jsem tady, dokud dýchám tento vzduch, chci být s Tebou dohromady a ztratit z Tvé lásky stud.

Všude Tě hledám lásko moje,
ač bojím se Tě potkávat,
nevím co cítí srdce Tvoje
a nechci si s ním zahrávat.

Všude Tě hledám Ty můj smíšku,
doufám, že dáš mi znamení,
že můžu se dát zdolat výšku
a stěží, za to zkamením.

Všude Tě hledám moje touho,
času je málo, citů moc,
kde jen se skrýváš tolik dlouho,
proč sama snívám každou noc?

Všude Tě hledám, chci Tě poznat
a pozvolna Tě upíjet,
jen dálka mezi námi hrozná,
nedovolí mi najít sled.

Všude Tě hledám, tak přijď prosím
a usaď se mi hluboko,
tak jak Tě ve svém srdci nosím,
doopravdy né na oko.

Všude Tě hledám a až se setmí,
zas budu Tě mít pro sebe,
na tvář mi vlepíš dotek letmý
a já zůstanu u Tebe.
Autor grázlík, 03.04.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Díky Ti...

19.07.2007 19:24:00 | krikov

Krásné, díky.

04.04.2007 00:45:00 | vandule

jejda to je krásné...možná jednou dálka nebude..

03.04.2007 22:46:00 | Najlin

jejda to je krásné...možná jednou dálka nebude..

03.04.2007 22:45:00 | Najlin

Chceš adresu? --- Hledání je smyslem života, myslím.

03.04.2007 20:05:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí