Až večer zajde slunce

Až večer zajde slunce

Anotace: ~~~~~~~~~~~

........................

~~~~~~~~~~~
Až večer zajde slunce zářící
pak ona popřeje pěknou noc,měsíci,
to jenom vítr šumí a řeka plyne
stejně tak jako včera pomalu a líně.
A brzy ráno pozdraví slunce
a jako vody milovnice
nebo snad vodnice /né podvodnice/
jak zaštěká její pes a zakdákají slepice
svou loď či prám si od kůlu odváže
...ale...
než se chopí pádla tak si to svoje tělo
/jo,kdyby se ji chtělo/
opodeldokem celičké promaže.

Pomalu pádluje brzy ji to nebaví
pomyslí si
snad mne jiný vodák třeba zastaví,
/anebo vyklopí...já vím,neutopí/
a pak...
na opuštěném břehu mu do náruče skočí
a s plavbou o samotě nato tata skončí.
Potom s tím vodákem
s tím černookým...proklatě,
skončí někde já vím jak...vím i kde
pod vrbou...pod jezem
nebo i na chatě.

No a jak,asi nahatě......
/Páni,já se za ni stydím/

~~~~~~~~~~

--------------------------

 

Autor Květka Š., 20.02.2024
Přečteno 52x
Tipy 11
Poslední tipující: Ondra, Tomcat, Žluťák, mkinka, Chane, o3_gambit
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

20.02.2024 14:25:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí