Vesmírne pletky

Vesmírne pletky

Anotace: :)

 

Ľudia sa rodia a umierajú

sa rodia a umierajú

rodia a umierajú

nie naveky

večnosť má pre vnemy prestrojenia

majú tu miesto aj iní životaschopní

nervové zakončenia

hybné páky

a vesmíry nesmiernej sily

túžba po živote vysilí

vo vyprahnutých perách sídli smäd

hlad v očiach a pazúre zaryté do času

 

Všade je vidieť silných aj slabých dravcov

štvancov života

 

Dážď láska Zem, vyvoláva ohnivé impulzy

začína ďalšia krátka epizóda vesmírnej hry

O očarovaní

 

 

 

Autor Olex, 23.02.2024
Přečteno 60x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, jort1, Sonador, Psavec, Kan, Žluťák, girasole, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a probuzení...

28.02.2024 20:35:59 | enigman

Pěkná.

23.02.2024 18:48:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí