Kouzlo kdysi

Kouzlo kdysi

Kouzlo kdysi

Staré časy
upravené vlasy
mini & šatičky
nemívaly chybičky.

A co takhle pánové?
Ustrojeni podobně.
Košile a sáčka
pokaždé jen áčka.

A co měli na nohou?
To se nese oblohou...

Autor Marťas9, 24.02.2024
Přečteno 62x
Tipy 9
Poslední tipující: Ďábel sám, o3_gambit, martinaV, Stanislav32, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí