Ze života...

Ze života...

Anotace: Myšleno hlavně reálného...

Potřebuješ?

S tím problém nemívám 

S problémy pomohu

i se usmívám. 

 

Však kde jsou všichni 

když nemůžu já?

Zmizeli do stínů svých

Dobře,  tak zase všechno sám. 

 

Divím se, že to stále dám 

i verše pomůžou 

Pro sebe si povídám 

směji se slovům smyšleným 

 

Ne, pomoc druhých dávno nečekám 

vždy pral jsem se se vším sám. 

Jen někdo, jen někomu věřím 

sním i bdím,  spíš sním. 

 

Ale překvapení by to bylo...

 

 

 

Autor Protos1182, 24.02.2024
Přečteno 72x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Sonador, cappuccinogirl, Paulín, Vivien
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. vždy PŘÁL jsem se se vším sám...?
Aspoň bez překlepů, pls...

24.02.2024 21:10:05 | Iness

Ok.

24.02.2024 22:11:57 | Protos1182

Život je plný překvapení... přeju ti ty příjemný,ju:-)**

24.02.2024 20:38:19 | cappuccinogirl

Jo já to mám stejný, když někdo potřebuje, jdu, když potřebuju já, nejsou lidi.

24.02.2024 19:29:21 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí