Astro

Astro

Chodím já sem verše psát,
neb jsem rýmů kamarád.
Ony na mě z ticha mňouknou,
a v mý hlavě hrají loutnou.

Jako třeba onehdy,
jak jsem zíral na měsíc.
Pětikačkou se mi zdál,
a byl smutnej, jako já.


Tak jsem mu řek Měsíci,
tebe nechci za ženu.
Luna na to, polib si ...

Tak jsem propás nevěstu.
Autor Niška, 25.02.2024
Přečteno 86x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, martinaV, Chane, mkinka, Iness, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

25.02.2024 07:50:01 | Iness

Tady nezvykle rytmický. Jo, líbí...
S. Tip

25.02.2024 07:19:36 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí