Počítám s jedním

Počítám s jedním

Chtěl jsem být tajemný
ale přišlo se na to
že jsem jen kosti

obalené masem a tukem

Chtěl jsem být svůdný
pohyby ale koprněly
nahota se mi vyděsila

prostěradlo zůstalo čisté

Chtěl jsem být hrdina
pomlátit ty tvoje bezmoci
chytit z balkónu padajícího
družstevního člena

a možná trochu ulítnout

Chtěl jsem být spravedlivý
jenže všichni si myslí
že mají pravdu
možná se mýlím

ale Země je placatka

Chtěl jsem být jen tvůj
skládat ti básně
nebo na chatě dříví

a pak jsem na to přišel

že jsem vlastně chtěl být

vždycky sám
Autor Symbolic, 26.02.2024
Přečteno 68x
Tipy 13
Poslední tipující: Olex, cappuccinogirl, Marten, Lesní žínka, Psavec, Žluťák, Chane, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, že člověk někdy velice dlouho přichází na to, co vlastně chce. Silné vyjádření, ráda jsem četla.

26.02.2024 22:59:57 | cappuccinogirl

Krásné...!

26.02.2024 20:50:35 | Lesní žínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí