Myšlenka

Myšlenka

Myšlenka

Myšlenka v hlavě
toulá se hravě.
Nabíjím baterky,
nekoukám do telky.

Příroda startuje
svůj jarní závod,
pry zatim na loďkách
na ně nemám návod.

Sluníčko vylez ven
už vysuš krajinu,
stane se neštěsti
zvedá to hladinu.

Vykoukni na nás
pohlaď nás paprskem,
usuš nám vlásky
ať tady nemoknem.

Pohrabem zahrádky
vskřísíme skalničky,
nechť mají kde létat
ptáčci a včeličky.

Autor Marťas9, 27.02.2024
Přečteno 64x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, Psavec, Ondra, kozorožka, Chane, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné volání jara, Marti :)

27.02.2024 08:23:04 | kozorožka

Díky moc za zastavení, pěkný slunečný den.

27.02.2024 09:38:50 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí