Sny po päťdesiatke

Sny po päťdesiatke

Anotace: -

Sny po päťdesiatke

Večer skrytý za záclony
sny búchajú na dvere
nahá víľa kúpe sa v jazere
šuhaj cvála na koni

dievča z vody rastie
najkrajšia medzi pannami
anjel medzi anjelmi
ukryté šťastie.

Pôjdeme do zasnúbenej zeme
za horami, za dolinami, za nami
z tej lásky daj mi
kým ju nájdeme.

Noc bola celkom malá
z polospánku bľabolí,
boli sme tam, neboli
sny a rozkoše
maľovala, maľovala
nožom do kože.

Autor IronDodo, 27.02.2024
Přečteno 55x
Tipy 13
Poslední tipující: RadekČ, o3_gambit, Chane, cappuccinogirl, Kan, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem ako zamlada už len v snoch

27.02.2024 19:39:34 | IronDodo

Ale sny zatím jako zamlada:-)
Moc pěkná.

27.02.2024 19:19:18 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí