Noc

Noc

Noc

Vládkyně klidu,
lékařko zraku,
masérko těla,
věštkyně mysli.

Co vše umíš,
když na nás čumíš?

Ví to jen hvězdy,
neb měsíc snad,
jak s tělem zamýšlíš
na co máš hlad? 

Tělo halíš
pod temný šat,
chrániš v bezpečí
ometáš prach?

Autor Marťas9, 28.02.2024
Přečteno 63x
Tipy 10
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, Kan, Psavec, kozorožka, o3_gambit, Žluťák, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí