Než se ve mně setmí

Než se ve mně setmí

Procházel jsem se strništěm
postaršího dne
a měl pocit nesmělého vítěze

dokázal jsem NEMOŽNÉ
což nedává smysl
jinak to slovo postrádá význam

stejně jako mé většinové skutky

Hvízdal jsem si příšernou melodii
která mi v hlavě zněla úplně jinak

ale znáte to

všechno je jinak
všichni jsme stejní

a já si tady zlehka kopu do mouder
jako bezstarostný mladší žáček
fotbalového klubu FK Nikdy to nedokážeš

a je mi tak strašně dobře

že si s úsměvem polykám sliny
následně je vyprovázím na chodník
pár očí odsoudí mé skutky

tak jak už se stává tradicí

Minuty utíkají jako
nadšené atletky
mění se stíny
prostředí
nálady

ještě chvíli zůstanu
v této emoční pozici
než se setmí

než se ve mně setmí
Autor Symbolic, 28.02.2024
Přečteno 70x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Marten, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Chane, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé, myslím, že právě v tomhle fotbalovým klubu jsme si minimálně jednou čutli do míče všichni... stopro je právě tenhle tým tím, co svý hráče posouvá dál:-)
Je to wow dílko, jseš borec:-)*

28.02.2024 11:13:52 | cappuccinogirl

Moudro ,pocity a vlastní myšlenkové pochody.

28.02.2024 09:02:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí