Rozjímání

Rozjímání

Stará vrba svou korunu

nade mnou teď sklání

a mě přepadlo v jejím stínu

nad životem rozjímání.

 

Jsem či nejsem v životě

jen pouhý host,

který zažil lásku její pády,

bolest a na sebe i zlost.

 

Na jak dlouho mám 

zde propůjčený čas,

než stářím zřídnou kosti

a zešedne můj vlas.

Autor Jdarks, 01.03.2024
Přečteno 47x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Kan, Tomcat, Psavec, Žluťák, Pacik, mkinka, Marten, Zyfu, Chane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přírodní rozjímání.

01.03.2024 17:13:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí