Môžeš už!

Môžeš už!

Anotace: -

Môžeš už!


Keď závoj padne po západe slnka
 objaví sa noc
na strhaných rukách
ovlažiť ústa dychom
môžeš už!

Pod oknom spiace stromy
umelé kvety bez opojnej vône
budia sa k životu?
   Trhať ich
môžeš už!

Uteká môj  krok
 niesol ma k tebe
vrátiš sa mi spomienka
až zavoláš ma k sebe
môžeš už!

Akoby  predo mnou anjel stál
píšem milé slová
tma ich pod kabát schová
znova ich šepkať
môžeš už!

Blíži sa ráno
na dvere nik zaklopať nechce
nachvíľu postoj
zastav sa - príde - ostaň
môžeš už!

Autor IronDodo, 01.03.2024
Přečteno 55x
Tipy 19
Poslední tipující: Fialový metal, o3_gambit, Anfádis, Zyfu, Chane, Ondra, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klobouk dolů smekám
***
Ať se Ti daří kamaráde.

14.03.2024 06:55:37 | Fialový metal

Moc se ti povedla, opravdu. Ráda jsem se u ní zastavila.

01.03.2024 23:15:06 | cappuccinogirl

Moc pěkná, kamaráde.

01.03.2024 22:42:08 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí