Máme se bát?

Máme se bát?

Anotace: *****~~*****

......................

~Máme se bát?~

Sluneční ráno sluneční den
a jenom ty,ty který
vytváříš můj noční sen...
O tom že
prapodivné žáby kvákají
proč asi Vesmír mlčí?
Odpověď ty žáby neznají
...tak bez řečí...
nanovlákna prý vrátí
nevidomým zrak
a počasí nám blázní
máme se snad bát?

A zatmění Slunce 20.března
bude tma jak byla v noci
někdy v půli ledna?
Snad to všechno napraví
meteorologické oslavy
a jaro nebude zimě uhýbat
všechno si bude vesele
rozkvétat.
Vesmír nám třeba pošle
sluneční symfonii po mraku
nebo cirkusovou parodii
z repráku.
A pak?
Máme se snad bát?
---------------------------

*****************

 

 

Autor Květka Š., 03.03.2024
Přečteno 57x
Tipy 18
Poslední tipující: o3_gambit, Chane, IronDodo, Iva Husárková, J's .., Ondra, Marcone, Žluťák, Tomcat, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jak jiní, ale tak třeba já osobně se nebojím :)
ale i ten obrázek to je roztomilé jíní*

03.03.2024 20:21:36 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí