Baletka

Baletka

Byla jednou jedna baletka schovaná pod víkem šperkovnice,
měla drobné nožky, stála na špičkách,
otáčela se podle falešné melodie zvonkohry,

a baletka se pořád točila a jen vždycky na kratičký okamžik zahlédla svůj odraz v poškrábaném zrcátku
a pak do šperkovnice sáhla ruka, aby si z ní vzala náušnice,,
z nichž jednu nakonec stejně ztratí,
někde mezi perónem metra a rozviklaným stolkem v kavárně.
Autor Corduilla, 03.03.2024
Přečteno 47x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, martinaV, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí