Královnou Noci

Královnou Noci

Anotace: ...

Můj smutek je suť dešťů
jež pádí přes tvůj zrak
Dals nabídku které se
nemám vzepřít
aby se má tíže rozplynula
v mrak

Mám již dnes večer obsadit tvou lož
aby se mé ráno stalo honosnějším
není to nic jiného
Než další hra na soulož
však v prvním jitru, v prvním raním svitu
tvé objetí povadne,
pak zbyde jen tělo bez citu

Tvá ruka jak milion kleští
drtí mě a sžírá
Pro tvou noc mám i já být tvou
ale jen se propadne měsíc ránu
tam kde dřív slzy byly
Tam teď zase jsou

Raději než královnou noci
budu jen Nikdo běžných dní

Autor Laven De Brig, 04.03.2024
Přečteno 75x
Tipy 9
Poslední tipující: Žluťák, Jan Kacíř, Psavec, cappuccinogirl, Ondra, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí