O tom spáči

O tom spáči

Anotace: ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~

-----------------
~~~~~~~~~
Ten medvěd chlupatý
co kožich má až po paty
v dutých stromech
hnízda lesních včel hledá
to mu však práci nedá.
A med si tlapou vyhrábne
páni,
ten se nadlábne.
Být na zimu připravený
to má medvěd vymakaný,
před každou zimou si
„špeky“ nadělá
ze zimního spánku si radost udělá.
Jak zima začne lehne a spí
až přijde jaro to se medvěd probudí.
Po zimě zvolna vyleze ven
a venku už voní fialky
je krásný jarní den.

A medvěd potom hledá
co asi by sněd
na snídani,na svačinu,
na oběd…
Sluníčko hřeje
je krásně
jé,je…JE JARO.

~~~~~~~~~~

.........................

Autor Květka Š., 08.03.2024
Přečteno 47x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, J's .., Chane, Marten, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

medvědi vědí, ale já netuším, dle toho obrázku, co si medvěd myslí*

08.03.2024 20:36:58 | J's ..

...ó, my se máme, my medvědi...;-)a prý že nevědí...

08.03.2024 18:10:56 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí