IRSKÝ PIVO

IRSKÝ PIVO

trpká, hořká a pěnivá je krev má
trpká, hořká a pěnivá jak irský pivo
pomalu slévá se mi u úst
a ve spáncích ticho se ztrácí

květenství v očích se v uvadnutí svíjí
a poslední vteřiny bytí jsou husté a krémové

jazyk v ústech leží jak uhynulá ryba
ztrácím tě, ztrácím tě
stokrát tě ztrácím
Autor Pampalini, 09.03.2024
Přečteno 70x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Marten, básněnka, Fialový metal, Psavec, Kan, Žluťák, cappuccinogirl, RadekČ, Chane, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I hořkost má v sobě kost...

10.03.2024 08:17:16 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí