Prší pondělí

Prší pondělí

 

Už od samýho rána

venku prší

a já těm kapkám nemám za zlý

že je mi zima

a ležím pod peřinou

mám mžitky před očima

a kašlu kašlu

kašlu i na to že je pondělí

nemůžu víc...

 

A pak jim zavolám

ve snaze říct že prostě marodim

a oni

je nám líto a ať už nechodim

no co pak můžu

když ležím v posteli...

 

A venku prší prší

prší pondělí

Autor RadoRoh, 10.03.2024
Přečteno 54x
Tipy 18
Poslední tipující: jitoush, IronDodo, Helen Mum, RadekČ, Marten, martinaV, Ophelia81, Žluťák, Anfádis, Dreamy, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí