Nesnesitelná tíže bytí v nejistotě

Nesnesitelná tíže bytí v nejistotě

U dvanácti lesklých akvarijních bublin!
Nemohu pohlédnout v budoucnost, již škudlím
a která špičáky chladně mi vyjeví
V srdci mám odvahu …odvahu tetřeví
Bubliny klouzaly do rytmu hodin
Tik ťak, hleď kukačko… dolů tě shodím!
Bubliny klouzaly ladně mi po hrudi
čekám až tetřeva z těla mi vypudí
Jenže tetřev toká
začne další sloka
a já v téhle sloce
skočím do potoka
Bubliny klouzaly ladně mi po hrudi
čekám až s úderem ze sna mě probudí
Autor Tritvaetna, 10.03.2024
Přečteno 64x
Tipy 15
Poslední tipující: o3_gambit, Jan Kacíř, Marten, cappuccinogirl, Chane, Kan, IronDodo, J's .., Anfádis, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí