Móda a náušnice

Móda a náušnice

Anotace: ~~~~~~~~ ~~~~~~~~

---------------
~~~~~~~~
Modrá jako nebe
na sukni se nosí
z třešní náušnice
holkám moc sluší,
střevíce z trávy
co roste na poli
podrážka mechová
to nohy nebolí.
Plátěné klobouky
zdobí kopretiny
ty prý rády nosí
parádivé dámy,
to holky si z jahod
malý vzorek vzaly
a všechny polibky
klukům zachutnaly.
 
Chmýří pampelišek
jak z kožešiny pléd
pozor na módní styl
aby to někdo nepoplet
z ranní rosy punčošky
letošní léto pofrčí
s módou už končím.
Zatím to stačí...(°!°)...
 
~~~~~~~~~~~~
-------------------
 
 
Autor Květka Š., 12.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Chane, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zatím...

14.03.2024 08:21:11 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí