Kousek mého já

Kousek mého já

Kousek z mého já ti dám

než slunce protne noc,

ve svém sevření tvé tělo mám 

než nad námi ztrátí svoji moc.

 

Se svítáním vstává nový den

a vůně kávy proťala můj byt

o krásné noci zůstal pouhý sen,

ve kterém opět bych chtěl s tebou být.

 

S ranním rozbřeskem ztrácím tvoji tvář 

a můj sen byl jen pouhou banalitou 

po té noci ztrácím ve svém nitru zář 

prázdné lože je smutnou realitou.

 

Kousek z mého já ti dám

a rád bych vrátil zpátky čas,

leč přehnané požadavky mám,

již někdo jiný

slyší tvůj hlas.

Autor Jdarks, 13.03.2024
Přečteno 53x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marťas9, o3_gambit, Kan, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí