Pravda

Pravda

Anotace: ...

Bosé nohy,
krvavé šlápoty
na střepech štěstí,
duše zjizvena,
žíly naběhlé od bolesti,
ruka v pěst sevřena,
pravda a dobro,
vina je sečtena,
vlastní beznaděj,
lež a nenávist,
cit nehledej.

Tak dál sám nahý chodí
soukromou sněhovou vánicí,
s trnovou korunou na hlavě
a od zdi ke zdi
a dokolečka dokola
za ruku jen s nadějí se vodí.

A jejich voda proti
ohni dál na obzoru hoří.
Autor Rendy, 09.08.2004
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí