Bloudění v minulosti

Bloudění v minulosti

Vzpomínky uzavřeme do krabice,

minulost již nechme spát ,

za zemřelé zapálená další svíce,

novými city nechat srdce rozehřát.

 

Bloudění v minulosti již bylo dosti 

pojď v sobě zbořit ten starý most,

přehlížíš lásku v přítomnosti 

a kvůli tomu máš na sebe zlost.

 

Otevři své srdce 

a nech do něho vstoupit žár,

již nejsou prázdné tvé ruce,

vždyť na lásku člověk nikdy není stár.

Autor Jdarks, 14.03.2024
Přečteno 56x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Sonador, Fractura cordis aperta, Kan, Pacik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí