Nepospíchej

Nepospíchej

Nepospíchej 

Nepospíchej,
zde jsi v bezpečí.
V matčině lůně máš, 
nejdokonalejší péči.

Nemusíš mít strach,
zda dá Ti někdo jíst.
Nemusíš mít strach,
zda najde si Tě nenávist.

Nemusíš sledovat
jak svět se tady mění.
Nemusíš se bát,
že Ti někdo život změní.

Užívej si teplo domova,
zde se ničeho nedovoláš.
Plavej v plodové vodě jako na moři,
zde pocítíš nejednu bouří.

Dost bylo strašení
máma Tě nenechá ,
bude Tvou ochranou
cesta je daleká.

Autor Marťas9, 15.03.2024
Přečteno 55x
Tipy 16
Poslední tipující: Ďábel sám, Psavec, Kan, Marten, cappuccinogirl, martinaV, IronDodo, Chane, Žluťák, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá mámě nad tímhle unikne to Aaach... bo ví...

15.03.2024 13:01:00 | cappuccinogirl

Moudrá Tvá slova milá Cappu, pěkný zbytek dne

15.03.2024 15:47:35 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí