NITRO (intro)

NITRO (intro)

Anotace: voice inside

Groteskním potleskem
..odměněn, posilněn.

Úsměvy,úšklebky...z krepových papírů
nasávám jistotu...že jsou mi na míru.

Bolest se rozhlíží...v myšlenkách jedinců
z kůry tak šedivé...uzlů a kravinců.

..Nesmyslem obalen
..oholen, zatracen
..nakreslen na stěny
..statečný saracén.

..Prosycen závoji
..v lásce jen namočen
..zákeřně nábojem
..ve světlém oblečen.
Autor older, 04.04.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde se zase toulas?

31.07.2007 21:55:00 | Nausika

zatím nehodnotím, musím si tě pročíst pěkně všechno najednou

07.04.2007 19:40:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí