Stanice naděje

Stanice naděje

Nehty a nehtíčky

skřípají do oken

aby si oslepla

pro skelný prach

 

ohnivá pod víčky

perleť a nebo jen

sluneční závoj ti

obléká nach

 

červánky sedají

na staré koleje

a ty se rozběhnou

a budou stát

 

budou tam kde mají

cesty své naděje

až měsíc vyjde

ze stříbrných vrat

Autor RadoRoh, 15.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 14
Poslední tipující: RadekČ, CULIKATÁ, o3_gambit, cappuccinogirl, IronDodo, Pacik, Ophelia81, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí