Upíři v šifrách

Upíři v šifrách

Anotace: V komentářích jsem často nalézala zprávy, ať napíšu něco kratšího.Tak tady to je.

Jen v záři tvých špičáků,
Jen v záři luny…
Jen kousnout a sát,
Jen rozhodit runy.

Jako černá a bílá,
Jako den a noc,
Jako pes a kočka,
Jako krysa volajíc‘ o pomoc.

Tak pij z mé tepny,
Tak obdař mě mocí,
Tak sleduj mou tvář.
Tak změněnou nocí.
Autor Milady, 04.04.2007
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

xD Já už vlastně ani nevím. Děkují

19.07.2007 18:26:00 | Milady

pěkné, i když mi příjde že si toho chtěla říct více než si zvládla napsat... ;)

19.07.2007 18:23:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí