Babiččino kotě

Babiččino kotě

Anotace: ===***===

..............................

Malé kotě

Babiččino malé kotě
zná už každou díru v plotě,
díru velkou i tu menší
na průzkum se kotě těší.
Za plotem prý někdo čeká
trochu štěká,kotě leká,
svítí měsíc,potok hučí
kotě za plotem se skrčí.
Pejsek štěkl,chce si hrát
kotě mňouklo,taky,snad,
za plotem se setkají
hned čumáčky se vítají.
Dojdou spolu k rybníčku
tam pozorují rybičku
ta však honem odplula
za kámen se schovala.

Potom štěně i to kotě
došly zpátky k díře v plotě,
na sebe se podívají
zamňoukají zaštěkají
pak si tlapkou mávnou "pá"
kotě domů pospíchá
štěně jiné plány mělo...
/chtělo nebo nechtělo?/
Teď vrátilo se k rybníčku
hledá asi rybičku.
Už nejsou ryby k vidění?
Ale jsou.
Jenomže teď bývají
schovaný až dole u dna
v kamení.

***************

........................

---------------------

****************

Autor Květka Š., 17.03.2024
Přečteno 52x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Kan, o3_gambit, Tomcat, Chane, Fany, Paulín, cappuccinogirl, Pacik, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása.

21.03.2024 15:05:13 | mkinka

:-) milá Květko, milé jako vždy u Tebe :-)!

18.03.2024 06:56:33 | Fany

JO!

17.03.2024 17:51:35 | Pacik

Milé :-)

17.03.2024 17:35:21 | LauraX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí