Pokřivená rána...

Pokřivená rána...

Má paměť, stříbřité zapomnění
Podlahou propadlé
Ke střepům a troskám uloženo
V krajině za zrcadlem života
Olověná pachuť otazníků...

Kde berou se touhy
Kde sny zanikají
Kde končí závrať času a rodí se den
Den nových odrazů a pokřivených rán
Den v novém stříbření něhy
Polibky, co perly, jeden za druhým
Sepjaty v jediný pravý náhrdelník lásky...
Autor RadekČ, 18.03.2024
Přečteno 61x
Tipy 21
Poslední tipující: jort1, zdenka, IronDodo, Psavec, Paulín, Iness, Ophelia81, Anfádis, Pampalini, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí