Kdesi nad krajem pár křídel krkavčí

Kdesi nad krajem pár křídel krkavčí

Vracím se
k tvému úsměvu ..
Ponurosti očí , které ve mě pár let zněli
Jsi jak křídla ptáka , které pádem z nebes ohořeli ..

Vracím se
k hlavě tvé ..
K té šíleně chtivé chuti ..
Zdolat všechny mosty i ty spálené
Zas poddat se tomu ,
co chtít tě zas
mě nutí ..
Autor Liduška, 18.03.2024
Přečteno 51x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, Chane, o3_gambit, Tomcat, Psavec, Frr, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor..prosím úpěnlivě-na shodu podmětu s přísudkem***

18.03.2024 22:50:40 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí