Lidská těla

Lidská těla

miluji lidská těla

jejich křivky, chlupy, vrásky

sedí, hýbou se a spí

jakoby promlouvala

vyprávěla

celá století

 

barvy v duhovkách tančí

póry, strupy, jizvy, bradavky

pihy souhvězdí vytváří

všechno kvete i bez přestávky

jen dokud neshnijí

Autor zatoulané kotě, 19.03.2024
Přečteno 57x
Tipy 11
Poslední tipující: Žluťák, fisus, mkinka, o3_gambit, Ondra, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý námět i styl

26.03.2024 14:01:43 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí