Tam u nás

Tam u nás

Anotace: -

Tam u nás

Tam u nás ranné ľady
ničia kvety, ktoré chcú kvitnúť.
Mráz si chodí tajne na vohľady,
už musí nový život svitnúť.

Tam u nás kvitnú tvoje ústa,
i, keď ráno býva chladno
hoci dotykov je spústa
mnohé padnú na dno.

Tam u nás rána sú jasné,
keď horí  ranná zora.
Dunaj spieva si krásne,
piesne svetiel mora.

Tam u nás myslíš na mňa ešte,
rosa tlmí nežné slová.
Večer unavená zatína päste:
„Túžby sú ako hviezda nová.“

Autor IronDodo, 20.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 29
Poslední tipující: Iva Husárková, RadekČ, o3_gambit, Ophelia81, enigman, Kan, Anfádis, Frr, Iness, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako u vás...

20.03.2024 20:47:44 | enigman

Dunaj určitě

20.03.2024 11:50:06 | jort1

Opět jsem ráda četla propracované řádky.

20.03.2024 11:45:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí