NAD TVÝM TĚLEM

NAD TVÝM TĚLEM

letím
nad plání dávného kontinentu
tajemná Středozem
báječná pochoutka

letím
jako šíp
jenž zná svůj směr
nad tvým tělem
jako nad báječnou krajinou

letím
světlým dnem
co zdá se býti nekonečným
tvé vlasy, jako báječné hřívy koní

letím
světlem naplněn
zatím bez souhlasu k lásce
tvůj dech
jako báječný podzimní vítr
Autor Pampalini, 20.03.2024
Přečteno 59x
Tipy 14
Poslední tipující: RadekČ, Lexi, Anfádis, Iness, Psavec, Sonador, fisus, mkinka, Paulín, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí