Prostě život

Prostě život

Anotace: Takový je život.....

Život je růže rozkvetlá,
která také někdy zvadne.
Každý jím jako pták prolétá,
rychle,pomalu,ladně.
Někdy je život jen představa kterou si dotyčný udělá,
někdo při sázce na svou budoucnost spoléhá.
Někdo vsadí na špatného koně,
a po celý život se topí ve vlastní zakalené vodě.
Jiný zvolí správně,
a tím najde klíč ke své bráně.
Ovšem cesta za svým snem je nejtěžší pro nás,
kde kdo nám nohy podrazí,
jiný zase chňapne hned po nás.
Ale myslím si,že nakonec každý za svým snem dorazí.
každý by měl za svým snem,mít rozum zdravý,
ovšem i mírně charakter dravý.
Něčím novým je pro nás každý den.
Je to jako zděděný gen.
Otevírají se nám nové nabídky a příležitosti.
A proto když se nám něco špatného přihodí,nesmíme strávit celý den v sebelítosti.
Ale,i když je to někdy těžké, musíme vyjít na denní světlo,
aby v našem srdci všechno rozkvetlo.
A proto se člověk sám před sebou nesmí skrývat,
s pozadím šedých dnů splývat.
Člověk si i ze špatnými příhodami,
musí uvědomit jaký to má život skvělý.
A s příjemnými náhodami,
jak je den příjemně vleklý.
Autor PoeziGirl, 04.04.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inu, stále se hledáš...potřebuješ najít svou formu a sdělovací prostředek...hezký začátek...ale je v tobě mnohem víc.

04.04.2007 16:36:00 | Kyle

Ahoj a vítej tady! Oprav si hrubky!!! :o)))
Takový je život - tvrdý, občas...
Máš zajímavé myšlenky, možná to chce trošku učesat formu, ale to se časem může poddat...
Hodně úspěchů!!!

04.04.2007 16:35:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí