EVROPSKÝ LOVEC

EVROPSKÝ LOVEC

okno je opravdovou bránou
lidé v ulicích uloveni
a po omítkách domů nebezpečí stéká

další evropský den

ten Mnichov a Berlín
a Paříž a Praha a Varšava
rozeseté nástrahy jen vzkvétají

nepospíchej lovče evropský
nezmatkuj, budeš zadáven svou vášní
svou pýchou dávného kontinentu

slunce odpočívá mezi domy
vzduch je párou z továrních cel nasycen
čekáš lovče

čekáš další evropský den
Autor Pampalini, 22.03.2024
Přečteno 58x
Tipy 13
Poslední tipující: Paulín, Anfádis, cappuccinogirl, J's .., Žluťák, RadekČ, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí