Momentálni

Momentálni

duše na dlani, 

Kolem stromy, vůně trav.

Pohled dovnitř upřený 

Klid a mír

 

Snad ticho a harmonie 

Nedílnou součástí budou

 Život v harmonii

krásnou duše hudbou.

 

Jen někdo ty tóny slyší 

málo jich rozumí

Vzácnější ale

Ta slova pohopí.

Autor Protos1182, 22.03.2024
Přečteno 55x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Chane, Dreamy, Iva Husárková, Žluťák, Psavec, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí