hřích

hřích

chvíle ticha-co se děje?
chvíle čisté beznaděje
kapiláry plné soli
slzy hřejí, slzy bolí.

ptát se jen tak do vzduchu
pořád mít zlou předtuchu
unaveně do zdi hledět
mezitím ve své tmě sedět.

od života utéct navždy
dopustit se malé vraždy
vzduch najednou ztich...
...je to snad hřích?
Autor Leynd, 23.03.2024
Přečteno 54x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, martinaV, Žluťák, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné vyjádření.

23.03.2024 00:28:32 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí