PLÁČ NEBE- THE CURE MOTIV 1990

PLÁČ NEBE- THE CURE MOTIV 1990

šero v srdci když nebe pláče
kapky zasekávají se do země
promoklé figuríny zmateně pobíhají
a nechtějí zmoknout

polib mne a jdi už
to není zlé, dnes nebe pláče
až slunce vrátí se nám zpět
do tvých dlaní dám své srdce

těžké kapky protrhaly pavoukům sítě
nejsem opředen když nebe pláče
ticho na jazyku a prázdné oči

mé srdce naříká

líbáš se se mnou, děkuji za pomoc
hluboké jizvy tak dlouho pálí
kus srdce za jistotu dám

déšť je smutně krásný
Autor Pampalini, 23.03.2024
Přečteno 50x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, RadekČ, Fany, Chane, Anfádis, Psavec, mkinka, Žluťák, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Počkám si na další. Díky za tvoji tvorbu... Se

12.04.2024 00:56:06 | Robin Marnolli

Déšť je smutné krásný závěr znamenitý.

23.03.2024 20:37:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí