Podkrovní představy

Podkrovní představy

Mám v lebce takový
malý podkrovní byteček
kde žijou představy
nejen o tom

jak si ho vkusně zařídit

Občas se tam scházejí
velice podivné dámy
které se plazí na rozum
není na tom nic sexy

a vlastně umí docela vyděsit

Dnes je v bytě klid
malinko se v něm ráno
fantazírovalo
nic pro veřejnoprávní program

Mám svá práva

což je možná světově
nejpoužívanější věta
vytažená z lidských trosek

Samozvaná umělkyně Realita
začala čmárat ty svoje obrazy
které mi hned cpala na prodej

přišly mi dost abstraktní
v čemž já neumím vidět krásu
a tak si šeptám svojí mantru

Kdo má klíč může se zamknout
Autor Symbolic, 24.03.2024
Přečteno 61x
Tipy 14
Poslední tipující: Chane, Marten, Anfádis, Psavec, cappuccinogirl, Marťas9, Kan, Frr, Iness, martinaV, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zatra dobrý:-)*

24.03.2024 12:52:10 | cappuccinogirl

Tleskám

24.03.2024 09:48:59 | Iness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí