Dnes v noci se ti bude zdát sen

Dnes v noci se ti bude zdát sen

Anotace: .

.

na vysokých nohách
gravitace zůstala dole v žabách
políbíš žirafu na naducané vážné tvářičky

slyšíš
zapomněl sis tady rybíz
volá matka
maminka

už jsi příliš velký
a hele
planeta má prsa


expanduješ


.
Autor CORONATION, 25.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Pacik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí