ZA POTRAVOU

ZA POTRAVOU

plazili se muži travou
za potravou
doma každý ženu mladou
majíce

plazili se muži travou
chvíli levou
pak zas pravou
až našli drobky z Měsíce

sláva!

nemusí se cpáti husou
snědli drobky z Měsíce
teď v trávě svítí otevřenou tlamou
a z toho radost mají nejvíce
Autor Pampalini, 27.03.2024
Přečteno 38x
Tipy 9
Poslední tipující: RadekČ, IronDodo, Anfádis, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí