Vnitřní rozjímání

Vnitřní rozjímání

Člověk životem 

bloudící,

co samotu

ve svém vínku má.

Co občas svůj život

rozebírá nad sklenicí,

a přemítá o tom

být s někým nebo sám.

Samota jeho útroby 

temně tíží,

rád by rozbil

ten svírající rám,

životem procházet 

zas bez obtíží,

a vědět, že není

v tom jen sám.

Autor Jdarks, 27.03.2024
Přečteno 50x
Tipy 15
Poslední tipující: Paulín, cappuccinogirl, Marťas9, Sonador, Chane, Marten, Frr, o3_gambit, Žluťák, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není v tom sám...
Takové vnitřní rozjímání... je proklatě lidské...

27.03.2024 20:01:42 | cappuccinogirl

Máme podobné téma poezie. Hodně zdaru.

27.03.2024 13:26:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí