Otava

Otava

Dva němí zbrojnoši

uprostřed vřavy

sekají sekají

sekají hlavy

 

ty hlavy padají

jak ostří přede

a šiky zelené

ustrnou hnědé

 

hodiny běží

nebe se kalí

dva němí zbrojnoši

dva pozůstalí

 

mlčky si senem

stírají meče

zabili den

zabijí večer

 

 

Autor RadoRoh, 27.03.2024
Přečteno 52x
Tipy 20
Poslední tipující: Iness, Pampalini, RadekČ, IronDodo, Dreamy, Sonador, Kan, Anfádis, Žluťák, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí