PŘÍVALY VLN

PŘÍVALY VLN

když cítíš mé hlazení
když slyšíš můj sten
když vidíš mé snažení
když žiješ můj sen
pak navždy se ztrácíš
pak navždy jsi má
pak v kruhu se točíš
pak nebudeš zlá
jak slunce co zmírá
jak labuť šum
jak prastará síla
jak přívaly vln
teď vzpínáš se vzhůru
teď letět chceš výš
teď zaplatíš lásce
teď neuslyšíš
to volání matek
to volání dní
to štěstí jak bzučí
ta láska jež sní
Autor Pampalini, 30.03.2024
Přečteno 50x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, RadekČ, cappuccinogirl, Iness, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné.

30.03.2024 23:26:55 | Matahaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí