Slepci

Slepci

Míjíme se

tak jako potkávací světla

kde roje nanočástic prachu

zešednou

 

na kůži z namodralých rtů

kde slova vibrují jak vzteklá

a břitem odhalují

propast bezednou

 

-------------------------------------------------------

 

Míjíme se

snad pro tu pomlázku cos pletla

a nebo bílou hůl

co děti nezvednou

 

a nebo jen

abys mi v slzách neutekla

když zdobíš kraslice

a já se zpíjím

tmou

Autor RadoRoh, 01.04.2024
Přečteno 68x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, Sonador, Fialový metal, Iness, jitoush, Pampalini, Psavec, Kan, martinaV, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ukládám...

01.04.2024 11:10:03 | martinaV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí